برگزاری کارگاه از خود آگاهی تا چیزی به نام زندگی

29 ارديبهشت 1397

ما انسان ها برای تأمین سلامت روانی، جسمانی و اجتماعی خود هیچ گریزی نداریم مگر اینکه ویژگی های خود را بخوبی بشناسیم. سؤال «من کیستم؟» یکی از ابتدایی ترین سؤالاتی است که فکر و ذهن انسان را از ابتدا به خود مشغول داشته است. فلاسفه و روان شناسان هر یک به زبانی تلاش کرده اند به این سؤال پاسخ دهند. لازمه پاسخ دادن به این سؤال در زندگی فردی داشتن مهارت «خودآگاهی» است.

دراین راستا مجمع عمومی انجمن های علمی دانشکده پیراپزشکی در تاریخ 25 اردیبهشت ماه اقدام به برگزاری کارگاه "از خود آگاهی تا چیزی به نام زندگی" نمود. این کارگاه با هدف ارتقاء اعتماد به نفس در راستای بهبود کیفیت زندگی دانشجویان برگزار گردید. کارگاه توسط خانم دکتر زینب حسینی رییس دبیرخانه آسیب های اجتماعی در محل سالن کنفرانس پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزارگردید. دراین کارگاه دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه علوم پزشکی و نیز اساتید محترم حضور داشتند.