برگزاری جلسه کارگروه مجازی‌سازی آموزش علوم پزشکی در دانشکده پیراپزشکی

27 آبان 1397

در تاریخ 27 آبان 97 جلسه کارگروه مجازی‌سازی آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور دبیر محترم بسته بین‌المللی‌سازی، جناب آقای پرویز عضدی، و با حضور مدیران گروه‌های دانشکده پیراپزشکی و برخی از اعضای هیأت علمی در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد. در این جلسه آقای عضدی ضمن برشمردن فرصت‌های فراهم آمده به واسطه مجازی‌سازی آموزش در ارتقاء جایگاه دانشگاه، به بیان محورهای اصلی این بسته و شاخص‌های پایش آنها پرداخت. وی با اشاره به قابلیت‌های مختلف گروه‌های موجود و اعضای هیأت علمی دانشکده پیراپزشکی یادآور شد که می‌توان با برنامه‌ریزی‌های هدفمند و کم‌هزینه در این راستا به تحقق اهداف مندرج در این بسته کمک قابل ملاحظه‌ای نمود. در پایان این جلسه نیز برخی از اعضای هیأت علمی دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را با دبیر بسته مجازی‌سازی آموزش در میان گذاشتند.