برگزاری جلسه کارگروه بین‌المللی‌سازی آموزش علوم پزشکی در دانشکده پیراپزشکی

30 آبان 1397

در تاریخ 30 آبان 97 جلسه کارگروه بین‌المللی‌سازی آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور دبیر محترم بسته بین‌المللی‌سازی، جناب دکتر محمد سیدآبادی، و با حضور مدیران گروه‌های 5 گانه دانشکده پیراپزشکی و برخی از اعضای هیأت علمی این دانشکده برگزار شد. در این جلسه دکتر سیدآبادی ضمن برشمردن مزایای بین‌المللی‌سازی آموزش در ارتقاء جایگاه دانشگاه، به بیان محورهای اصلی این بسته و شاخص‌های پایش آنها پرداخت. وی با اشاره به قابلیت‌های مختلف گروه‌های موجود و اعضای هیأت علمی دانشکده پیراپزشکی - همراستا با بین‌‌المللی‌سازی آموزش- یادآور شد که با برنامه‌ریزی‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت در این زمینه می‌توان به تحقق اهداف مندرج در این بسته کمک قابل ملاحظه‌ای نمود. در پایان این جلسه نیز برخی از اعضای هیأت علمی دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را با دبیر بسته بین‌المللی‌سازی آموزش در میان گذاشتند.